FOTO by Mohito

Moda

Mohito ima bijele haljine koje su nam svima potrebne ovog ljeta

Krešimir Šustić 29. lipnja 2020.

Modeli u bijelim nijansama koji donose eleganciju!

Narednih dva mjeseca sve postaje nekako lakše i zabavnije, život se naveliko vraća na gradske ulice, ljudi su veseliji, a moda šarenija i razigranija.

Dok nestrpljivo iščekujemo godišnji odmor i odlazak na destinacije uz more, pravo je vrijeme da pažnju i energiju preusmjerimo na odabir odjeće koju ćemo nositi.

Puma cvjetno izdanje tenisica stvoreno je za ležerne dane u haljinama

U toplim mjesecima, ključni komadi garderobe baziraju se na laganim i prozračnim materijalima u kojima ne osjećamo dodatni teret prilikom aktivnosti koje obavljamo, već osjećaj svježine koji nas prati u stopu.

Među njima se posebno ističu bezvremenski ženski odjevni predmeti, haljine, koje su aktualne u svakoj sezoni, no u ovoj pružaju određeni osjećaj radosti i zadovoljstva.

U trgovinama diljem grada, možemo ih pronaći u raznim varijantama i krojevima, od onih midi i mini modela, pa sve do poslovnih, casual ili ležernijih za svaki dan.

Bijela haljina ima posebnu ulogu u našim ormarima, stoga smo odlučili potražiti savršene primjerke, te smo završili na web shopu high street brenda Mohito.

Dolaze nam ukrašene čipkom, gumbima, volanima i pufastim rukavima, a možemo ih nositi cijele sezone kao saveznice prilikom odlaska na romantične večere, šetnje uz rivu ili fashion odabir za svečane prigode.

Jednako dobro pristaju uz sandale, tenisice ili elegantni model natikača, a s obzirom na to da dolaze u neutralnim bijelim nijansama, lako se spajaju s obućom i modnim dodacima u šarenim bojama.

U nastavku slijedi galerija s naših 11 favorita u koje se isplati uložiti kako bi i na visokim temperaturama izgledali bezbrižno i stylish.