FOTO by Mohito

Moda

Mohito i njegove najmedenije fluffy čizmice!

Viktoria Mikulić 02. prosinca 2021.

Ušli smo u prosinac, vrijeme je za kupnju buca…

Sav onaj stres i poslovne obveze koje su vas dočekale početkom studenog, a od kojih se još niste oporavili, sada konačno možete baciti u zaborav. U prosincu, bez obzira što i dalje imamo puno posla, nekako kao da svi živnemo.

Je li to zbog grada ukrašenog s tisućama lampica, topline doma koji miriše na blagdane, razmišljanje o božićnim kolačićima i gledanju filmova, ispijanju vruće čokolade ili kuhanog vina u društvu prijateljice, prosinac je zaista mjesec za pamćenje.

Taj zadnji mjesec u godini popraćen je brojnim događanjima, a s obzirom na ne baš blagu vremensku prognozu, možda biste trebali razmisliti o kupnji buca u kojima ćete se osjećati ugodno i opuštenog tijekom čitavog dana. Na Sljemenu je već pao i snijeg, a čini nam se da ova najdraža padalina uskoro stiže i u grad, pa ako već ne možete cijelo vrijeme provoditi u svoja četiri zida, vrijeme je da nabavite najtoplije čizmice.

Nova Mohito kolekcija ima dva dragulja koji će nas grijati i tijekom najhladnijih dana, a i sam pogled na iste učinit će naša srca toplijima. Jedne su totalno fluffy i upotpunjuje ih mekano krzno, a dolaze u bež boji, dok su druge ukrašene mašnicama u light pink nijansi.

Uz njih zima će svakako biti malo blaža i slađa, a adventska druženja proteći će u cozy atmosferi. Ove čizmice najbolje pašu uz casual look poput mekanih vestica, džempera, traperica…

Bež model možete naručiti putem LINKA, dok vas puderasto roze čizmice čekaju OVDJE.