FOTO by Mohito

Moda

Mohito haljina cvjetnog uzorka – vječni primjerak koji svaki ormar treba imati!

Viktoria Mikulić 24. srpnja 2023.

Osvojila nas je svojom ležernošću i romantičnim krojem…

Sigurni smo da u svom ormaru imate traperice od kojih se ne odvajate već godinama jer je riječ o klasiku koji ne izlazi iz mode, ili pak možda haljinu određenog uzorka koji je apsolutno uvijek dobrodošao, i s kojom nikada ne možete pogriješiti, neovisno o prilici za koju je nosite?

O da, takvih odjevnih predmeta nikada dosta. Iako volimo nositi tendovske krpice, ipak je isplativije uložiti u pametnu investiciju koja će biti uz nas dugi niz godina. Upravo takva je  Mohito midi haljina s volanima koji su aktualni već sezonama, kao i floralni print kojeg najviše nosimo u proljetnim i ljetnim danima.

Ako ste u potrazi za haljinom koju ćete moći nositi na romantičan spoj, neku važnu prigodu ili na večeru s prijateljicama, onda je ova Mohito krasotica ljubimica ljeta.

Elegantna haljina midi duljine dolazi u krem boji i obasuta je cvijećem. Također, krase je puf rukavi i ima izrez s prednje strane, kao i vezanje sa stražnje strane. Mi je najviše zamišljamo uz visoke pete, kao i neku profinjenu mini torbicu. Ovaj glam izrez na leđima najljepše će doći do izražaja uz visoki rep ili punđu.

Ova haljina od 49,99 EUR jedan je od onih primjeraka s čijom kupnjom zasigurno nećete požaliti. Vječni je primjerak koji zaslužuje svaka garderoba pa ako je i vama prirasla srcu možete je naručiti online ili isprobati u jednoj od trgovina.