FOTO by Mohito

Moda

Mohito cvjetne kratke hlače donose ljetnu razigranost u outfit

Krešimir Šustić 13. srpnja 2020.

Šarmantni modeli koje možemo nositi i uz štikle i uz tenisice!

U središtu modnog svijeta i naših ormara, ove sezone prevladavaju must-have komadi u paleti vibrantnih boja i u uzorcima koje možemo svakodnevno vidjeti na gradskim ulicama.

Spoj it modela s laganim i lepršavim materijalima daje nam udobnost koja nam je potrebna na svakom koraku u najtoplijoj sezoni, a nas čini pravim fashionisticama.

129,00 kn

Kao i svakog ljeta, najšarmantniji i najdraži odjevni predmet je haljina, koja slovi kao kraljica koju ništa ne može zamijeniti, no ove godine dobila je konkurenciju u vidu kratkih hlača.

Bermude novog doba širokog su kroja, modernog dizajna i stvorene su da se uklapaju u razne lookove, od poslovnih i ležernih pa sve do večernjih i svečanijih.

189,00 kn

Švrljajući internetom, pronašli smo jedan statement model high street brenda Mohito koji nam dolazi u svjetlijoj i tamnijoj varijanti obojan popularnim cvjetnim uzorkom.

Napravljene su od eko kože, visokog su struka i dolaze nam skupa s pojasom koji pomaže istaknuti figuru, a služi kao upečatljiv i nezaobilazan dodatak.

Predivne i bogate cvjetove možemo spojiti s jednobojnim topićem i sandalama ukoliko nas bolja polovica pozove na spoj uz more, ali i uz popularne espadrille i tenisice s običnim t-shirtima za odlazak na jutarnju ili popodnevnu kavu.