FOTO by Mohito

Moda

Mohito bridal kolekcija krije must-have komade za najvažniji dan u životu!

Viktoria Mikulić 15. kolovoza 2020.

Ako bračne vode izgledaju poput ovih Mohito haljina, odmah potpisujemo...

Svadbena zvona su blizu i srce već lagano počinje ubrzavati svoj ritam, kucka sve jače, uzbuđenije. Nema ljepšeg na ovom svijetu nego pronaći svoju srodnu dušu, a potom ta dva života pretvoriti u jedan, onaj vječan.

Ako ste jedna od onih osoba koje smatraju da vjenčanje može biti prekrasno čak i onda kada ne potrošimo pravo bogatstvo za isto, onda bi vas Mohito bridal kolekcija mogla zanimati.

Poznati modni brend razvio je liniju haljina koje zrače gracioznošću, a koje dolaze u nekoliko božanstvenih varijanti. Uz klasičnu bijelu boju, tu su još i puderasto roza, nude i zlatna koje izgledaju jednako šarmantno.

Osim za mladenke, neke od ovih haljina idealno bi pristajale i kumama ili djeverušama, koje imaju važnu ulogu na vjenčanju.

Haljina od tila, model na jedno rame, plisirani kroj, detalj čipke, glitter, dugi modeli ili oni do koljena, uz svaku od ovih romantičnih toaleta zastaje dah. Na plesnom podiju bit će glavna zvijezde, a da pritom neće zasjeniti frizuru, šminku i cipele.

Koju god odabrali, zračit ćete profinjenošću, samo ne zaboravite nabaciti širok osmijeh, jer ovaj nezaboravan dan zauvijek ćete pamtiti.

Zapamtite, nitko tada neće biti u vašoj koži više od vas samih, stoga sve što odabirete, birajte svojom voljom i srcem, jer ćete se tako najbolje osjećati.

Ako vas zanimaju i ostali detalji iz nove bridal kolekcije poput nakita i cipela, inspirirati se možete OVDJE.