FOTO by Mohito

Moda

Mohito Barbie ruksaci – rozi za tebe, bijeli za tvoju BFF!

Viktoria Mikulić 06. srpnja 2023.

Ne sumnjamo da će se rasprodati u trenu jer se svojim bojama s lakoćom uklapaju uz svaki ljetni look

Ususret izlasku filma Barbie s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi, većina brendova svoje je kolekcije posvetile kultnoj lutki koja je obilježila naše djetinjstvo.

Barbie je za nas bila idol, uzor i odmalena smo sanjale da živimo u takvoj kući, imamo takvog princa na bijelom konju, prekrasnu kosu i odjeću…

No kako smo odrasli, shvatili smo kako je to zapravo svijet iluzije, no tu i tamo volimo se vratiti u dane bezbrižnosti, a s modnim dodacima koje smo upravo pronašli to je i moguće. High street brend Mohito proslavio se po odjevnim komadima ružičaste boje, no s vremenom su njihovi noviteti poprimili i sve ostale nijanse.

Ovog puta, pripremili su nam jedan model ruksaka koji na suptilan način asocira na Barbie a on dolazi u baby rozoj i bijeloj boji. Ovi modni dodaci idealni su uz svaki ljetni outfit.

Ako ih planirate kupiti, ne propustite uzeti oba, jedan za sebe, jedan za vašu BFF. Dovoljno su prostrani da unutar istih stanu sve one ljetne esencijalne stvarčice, poput sunčanih naočala, kreme za sunčanje i omiljenog štiva.

Mohito x Barbie ruksake možete pronaći na LINKU po cijeni od 29,99 EUR.