FOTO by Mohito

Moda

Mohito baloneri učinit će vaša rana jutra i večeri toplima!

Mia Vodopija 07. rujna 2021.

Klasični komadi čekaju samo na vas!

Dolaskom jesenskih dana, idealan je trenutak da zaboravite na lepršavu ljetnu odjeću i uskočite u onu topliju, neutralniju i neodoljivo šarmantnu.

Iako je pred nama period nešto nižih temperatura, to ne znači da odmah moramo nositi jakne i kapute. Treba nam nešto u čemu nam neće biti previše vruće, a što će nas opet zaštititi od hladnijih večernjih temperatura rujna.

329,90 KN

Model koji je baš stvoren za prijelazno razdoblje bez imalo razmišljanja je, pogodili ste, baloner.

Ako postoji jedan odjevni komad kojem se bez obzira na aktualne trendove uvijek iznova vraćamo, to je definitivno bezvremenski baloner.

329,90 KN

Zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o odjevnom predmetu koji se sjajno snalazi baš u svim prilikama, te je kao takav odabir kojeg volimo u casual dnevnim i poslovnim kombinacijama, no i u večernjim.

499,90 KN

Kao nepogrešiva kombinacija nameću se traperice, jednostavna majica i udobne tenisice, balerinke i cipele s blok potpeticom ili gležnjače, a baloner je tu da zaokruži modnu priču.

449,90 KN

Kad sve zbrojimo, zapravo je riječ o vrlo funkcionalnom i praktičnom odabiru, pa kako bismo vas potaknuli na što skoriju kupnju, ali i pojednostavili odabir, izdvojili smo nekoliko divnih modela iz aktualne kolekcije omiljenog nam brenda, Mohito, za koje smo sigurni da će osvojiti na prvu!

449,90 KN

Vaš cjelokupni stylish look možete slobodno nadopuniti trendy cool maramom koja će zaokružiti vaš outfit.