FOTO by Mohito

Moda

Mohito – 4 pinkish torbice koje su must-have ovog proljeća!

Viktoria Mikulić 13. siječnja 2022.

Umjesto crvene, za Valentinovo si priuštite ružičastu torbicu!

Crvena boja nekako najviše karakterizira mjesec ljubavi, no i ružičasta nas oduševljava na jednak način. Nakon pomalo monotonih boja koje smo nosili u protekla dva mjeseca, vrijeme je da se krenemo vedrijim nijansama. Ako još niste spremni u svoju garderobu unijeti dašak svježine u vidu hlača ili majica upečatljivih boja, dovoljno je sam promijeniti modni dodatak koji će i onaj najobičniji outfit dovesti na novu razinu.

229,90 kuna

Iako u Mohitu još uvijek traju sniženja koja definitivno vrijedi škicnuti, mi smo zavirili u njihovu novu kolekciju – i da, imali smo što vidjeti. Ovih dana pomalo počinju pristizati proljetni lookovi koji jednostavno očaravaju.

Prozračne košulje s printevima, zavodljive haljine i stylish salonke samo su neki od naših favorita. No budući da je još prerano za ovakvu laganiju odjeću, s obzirom na neočekivane oborine, mi smo odlučili potragu usmjeriti na omiljene modne detalje svake žene – torbe.

229,90 kuna

Torba je naša modna suputnica u svim prilikama. Čak i kada se osjećamo sami, ona je uvijek tu da nam podigne raspoloženje. Ista više ne predstavlja praktični accessories u koji možemo staviti neke nužne sitnice poput ključeva, novčanika i mobitela, već je ista statusni simbol. Ponekad je torba najvažniji dio našeg outfita, posebno ako dolazi u nekoj od šarmantnih boja.

259,90 kuna

Mohito je pripremio 4 modela u pinkish nijansi koja ne mogu proći nezamijećeno. Na vama je da odaberete između klasične torbe s detaljem pompona koju možete nositi u ruci, ruksaka koji je rezerviran za sve vaše stylish aktivnosti s prijateljicama, crossbody torbice koja je kao stvorena za popodnevnu šetnju ili večernji spoj, i mini modela sa zlatnim lancem u kojeg je dovoljno staviti ruž i novce, a kojeg najviše vidimo uz neke partyje.

139,90 kuna

Sve ružičaste torbice možete pronaći na službenoj web trgovini Mohito!