FOTO by Oysho

Moda

Mogli bismo cijeli dan provesti u mekanim Oysho papučama sa srcem!

Antonija Andabak 06. rujna 2020.

Vaša stopala zaslužuju fluffy tretman od ranog jutra!

Iako mnogi svoje slobodno vrijeme provode u prirodi u sportskom izdanju, mnogi se nalaze u situaciji da vikend provode kod kuće. Bilo da je ostanak unutar “četiri zida” poslovne, zdravstvene ili prirode ljenčarenja, zaslužujete najbolji tretman!

Mnoge pripadnice ljepšeg spola naći će svojih pet minuta za sređivanje lica i tijela, zaboravljajući pritom na stopala kojima najčešće ne pridaju dovoljno pažnje.

Bez obzira na to što polako u drugi plan stavljate sandale, japanke i ostale inačice otvorene obuće, pronašli smo savršenu kućnu obuću otvorenog tipa koja osvaja na prvi pogled!

Oysho papuče iz nove, jesenske kolekcije potpuno su nas oduševile svojim fluffy izdanjem u dvobojnoj pinkish nijansi!

Ono što ih čini potpuno drugačijim od do sada viđene kućne obuće jest veliko mekano srce na vrhu papuča koji je svojevrstan šlag na tortu ove pahuljasto mekane obuće.

Puderasta nijansa mami da ih nosite uz plišane trenirke ili udobnu pidžamu te da u takvom izdanju uživate u kućnim aktivnostima koje vas vesele!

Volite li girly stvarčice i nježne boje, neće vam biti teško izdvojiti 139,00 kn za papuče koje mogu također biti savršen poklon vašoj prijateljici ili bilo kome tko uživa u estetski zanimljivom kućnom obućom.

Cijelu ponudu OYSHO papuča, možete pogledati ovdje!