FOTO by Housebrand

Moda

Mogli bi se počastiti House Mickey Mouse tenisicama za 149,00 kuna!

Antonija Andabak 22. ožujka 2021.

Slatke su! Bijele s jednostavnim lila obrubom!

Na vrhu najpopularnijeg modela obuće, bijele tenisice postale su nezaobilazan dio svih mogućih kombinacija.

Tako ih preferiramo u onim sportskim varijantama, casual pa čak i svečanim gdje nerijetko viđamo mladenke kako mijenjaju visoku petu za nešto u čemu može plesati cijelu noć!

Trend najpoželjnijeg modnog dodatka u vidu bijelih tenisica još je više dobio na popularnosti pojavom Mickey Mouse printa koji se pojavljuje u svakom modnom i beauty obliku.

Kada spojimo te dvije najpoželjnije modne stvari, dobijemo bombastičnu kombinaciju koja se prvim lansiranjem takvog komada rasprodaje brzinom svjetlosti!

Jednu primamljivu ponudu, uočili smo na web shopu sve popularnijeg brenda House koji u moru high street imena, nudi povoljnu odjeću, obuću i accessoriese vodeći se trendovima ali i nosivim komadima na koje se možete osloniti i više sezona!

Predstavljamo cool bijele tenisice s uzorkom Mickey Mousea!

Tenisice niskog modela suptilno su obrubljene lila nijansom, a na peti šarmantno stoji ime protagonista ovog modnog dodatka: Mickey Mousea!

Bijele tenisice same po sebi nisu toliko uočljive i uzbudljive, no dovoljno je postaviti upečatljiv print Disney lika da iste poprime sasvim drugačiji dojam, a to je House upravo i učinio!

Cijena ovih tenisica koje će s polica zasigurno nestati u rekordnom roku iznosi odličnih 149,00 kuna i možete ih kupiti na službenoj web stranici brenda.