Modrići prekrasnom fotografijom obilježili ljetovanje

Engineer 08. kolovoza 2018.

Nema ništa ljepše nego kada je cijela obitelj na okupu

Nakon što su dio odmora provela s Izabel i Mateom Kovačićem te Darijom Srnom na Jadranu, Modrići su dio odmora proveli i u Sardiniji. Koliko god zvučalo idilično, Luka je sigurno pod velikim stresom u zadnje vrijeme. Transfer u Inter priča je koja ne silazi s naslovnica već desetak dana, a osoba pod najvećim pritiskom sigurno je Luka Modrić. Budući da je supruga Vanja navodno preuzela na sebe najteži dio posla – pregovore s Real Madridom, ne sumnjamo da niti njoj ovih dana nije lako.

I kada je najteže, obitelj je ta na koju se uvijek možeš osloniti i zaboraviti na sve probleme. Luka Modrić na svoj je Instagram postavio fotografiju obitelji na kojoj uživaju u zalasku sunca. Sigurno su barem na trenutak zaboravili na sve izazove koji su pred njima i uživali u obiteljskoj idili.

Fotografija je u svega par sati dosegla oko milijun lajkova, a najveći broj komentara dolazi upravo iz Italije. Što će Modrići odlučiti, vrijeme će pokazati, ali u ovom trenutku neka uživaju u idiličnom obiteljskom odmoru.