FOTO by Desigual

Moda

Modni pečat za ovu sezonu odnose Desigual torbe s Mickey Mouseom!

Viktoria Mikulić 13. rujna 2021.

Crna kao najpoželjniji klasik ili vatrena crvena koja će odagnati oblake?

Moda je razigrana, smjela, ne suspreže pred pritiscima, za nju ne postoje granice, ona stvara i ruši trendove, ona nastupa kada je najmanje očekujete, uvijek s dozom iznenađenja. Vjerujemo da u očima španjolskog brenda Desigual moda izgleda upravo tako.

I dok se drugi trude što više lansirati minimalističke primjerke u zemljanim tonovima koji u jesenskoj sezoni preplavljuju gradske ulice, za Desigual jesen ni u kojem slučaju ne bi trebala biti tmurna i siva.

Štoviše, trebalo bi je razvedravati upečatljivim bojama te se tako izdvojiti iz mase. Ova šarmantna robna marka u svaku svoju kolekciju donosi živopisne uzorke i motive koji nam u trenu izmame osmijeh na licu i podsjećaju da svaki dan imamo priliku biti još bolji.

Već smo ranije predstavili dio noviteta rezerviranih za jesenske dane te se očarali motivom Mickey Mousea koji je preplavio majice, suknje, jakne, traperice i kombinezon, a sada vam predstavljamo nešto još slađe – modne dodatke s najposebnijim Disney zavodnikom.

Želimo sve! Desigual lansirao novu Mickey Mouse kolekciju za prijelazno razdoblje!

Ovog puta u nešto zagasitijim nijansama, no svejedno efektne, crvena i crna torba stvorene su da vas s lakoćom vode kroz dan. Mickey Mouse ikona tu je da razbije monotoniju i svaki vaš outfit pretvori u onaj najslađi.

Ove torbe na rame dolaze s efektom kože, preklopom i patentnim zatvaračem, dok je Mickey Mouse ispisan kao vintage ilustracija na jednoj strani.

Njihova cijena iznosi 59,95 €, a pronaći ih možete na LINKU ili u Desigual poslovnicama.