Modni hrvatski brend zakoračio beogradskom scenom

Viktoria Šafranić 31. siječnja 2017.

Iza modne marke „Limited Pearl“ krije se rad diplomirane dizajnerice Ivane Franjić Tušek iz Zagreba

Iza modne marke „Limited Pearl“ krije se rad  diplomirane dizajnerice Ivane Franjić Tušek iz Zagreba. Prvi puta njenu kolekciju pod nazivom „Pleated Emotions„ imala je prilike vidjeti beogradska publika na modnoj manifestaciji Balkan Art Fashion Event (BAFE) u kultnom Studentskom kulturnom centru.

3 (24)Kolekcija „Pleated E¬motions“ sastoji se od ženstvenih modela, nosivih i prilagodljivih svakom obliku tijela. Inspirirana je modernom ženom, njenom snagom i lakoćom kojom se nosi u dinamičnom, ambicioznom životnom stilu. Namijenjena je popratiti takav način života, modeli su nastali kako bi osigurali ženstven, samouvjeren stav dok osiguravaju udobnost nošenja.

2 (46)

U cijeloj kolekciji primjetan je motiv oblikovanja tkanine manipulacijom, sakupljanjem, preklapanjem i naslagivanjem u nabore/pliseve, kako bi se prikazala količina i složenost svakodnevnih ženskih koraka. Tkanine visoke kvalitete mješavina su prirodnih i anorganskih materijala, od pamuka, lana i svile do mikrofibre, čipke, teksturiranog jerseya, tretiranog pamuka i skube i uspješno prate stil i stav današnje snažne žene. Prevladavaju bijeli, crni i sivi tonovi, uz dodatak jarko crvene i kraljevski plave boje kao energičnog kontrasta.

1 (74)

„Limited Pearl“ u Beogradu je predstavila prvu modnu mini kolekciju dizajniranu za suvremenu, ambicioznu i samosvjesnu ženu. Modeli se prilagođavaju ženskom tijelu i omogućavaju nesputano obavljanje svakodnevnih obaveza. Materijali su ugodni, elastični i lako održivi, pa ćete u njima rado provoditi dane.

Više informacija na linku :

https://www.facebook.com/Limitedpearl/?fref=ts

https://www.instagram.com/limited.pearl/?hl=en

Photo by: Nenad Karlić