Modni dvojac Arileo – novost na BIPA Fashion.hr-u

Viktoria Šafranić 08. ožujka 2017.

Dizajnerski duo, čiji je zaštitni znak klasičan i promišljen dizajn, u svim svojim kolekcijama slavi žensku eleganciju i gracioznost, a svoj prepoznatljiv potpis zadržat će i u novoj kolekciji.

Raskoš i minimalizam, romantika i militaristički stil – kontrasti koje modni dvojac Arileo uspješno spaja već godinama, prvi će se put predstaviti u sklopu najvećeg modnog događanja, BIPA FASHION.HR-a. Modni brand kojeg već 14 godina obožavaju Hrvatice ni ove se sezone nije odmaknuo od svog prepoznatljivog modnog izričaja. Ipak, nova proljetna kolekcija ima malih promjena – pogotovo u konstrukciji i detaljima. Inspirirana military trendom, kolekcija je rađena po osobnoj viziji mode kakvu Arileo stvara, stoga i dalje ostaju romantični s military elementima isključivo u konstrukciji.

Dobro poznat monokromatski izričaj i romantičan Arileo stil i dalje će biti prisutan u svim modelima, jer su za ovaj modni dvojac klasika i ženstvenost uvijek u modi. „Iako smo skloni minimalizmu s light detaljima, u ovoj debitantskoj kolekciji na BIPA FASHION.HR-u smo htjeli pokazati sve naše konstrukcijske vještine tako da je konstrukcija u prvom planu. Materijali koje smo koristili su ljetni brokati, chiffoni, georgetti i pamučne čipke, a brokatni materijali s uzorkom sličnim starim pohabanim tepisonima cijeloj kolekciji daju neku dozu nostalgije“, opisali su proljetnu kolekciju Marija i Jurica Pirić, dizajneri koji već godinama grade svoju uspješnu modnu priču i beskompromisan stil. Nakon što su neko vrijeme uzeli predah od predstavljanja kolekcija putem modnih revija, njihov prvi nastup u sklopu BIPA FASHION.HR-a razveselit će publiku. „Veselimo se ovoj suradnji i lijepo je opet osjetiti to uzbuđenje pred reviju, a podrška cijelog tima BIPA FASHION.HR-a obećava sjajno iskustvo“, dodaju.

BIPA FASHION.HR-a održava se u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, od 29. ožujka do 1. travnja, a svoje će kolekcije predstaviti Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.