Odjeća

Modni brend ‘Mustra’ oduševio zanosnom kolekcijom haljina!

Viktoria Mikulić 23. lipnja 2017.

Žena 'Mustra' je slobodna, razigrana, lepršava, zna što želi i uživa u životu, voli svoje tijelo i svaki outfit umije nositi na pravi način!

Već svima dobro poznati modni brend ‘Mustra’ predstavio je novu kolekciju haljina za ljeto 2017. Tri ambiciozne kreativke i ovog su nam puta pripremile jedinstvene i duhovite odjevne komade bez kojih je ljeto nezamislivo.

Haljine dolaze u neutralnoj sivoj boji koju obožavaju sve fashionistice jer upravo ova boja odgovara svakoj prigodi. U novoj kolekciji može se pronaći 10 različitih motiva, odnosno 10 fenomenalnih i autentičnih natpisa. Svaka od nas pronaći će se barem u jednom kao što je ‘Izgubljen slučaj’, ‘Izgorila sam’, ‘Wine not’ i slično.

Haljine su prozračne i ugodne za nositi, a krase ih ušiveni džepovi koji su elegantno sakriveni sa strane. Materijali koji prevladavaju su pamuk i elastan, izuzetno lagani za užarene ljetne dane. Mustra odjevni predmeti u potpunosti su hrvatski proizvod, a nove haljinice dostupne su u tri veličine XS/S, M/L i XL tako da nema straha od ‘premalog broja’.

“Puno vremena smo posvetili konstrukciji i kroju, a vizuali su posebna priča. Inspiracija su naši odnosi, naše ljubavi, naše poštapalice i šale. To je ljudima i blisko i lako se poistovjećuju s našim motivima“, ispričale su nam djevojke.

Više informacija o novoj kolekciji možete pronaći na njihovoj Facebook stranici te već danas naručiti jednu uz koju ćete nesumnjivo biti HIT ove sezone.