Moda za sve: Heidi Klum za Lidl

Viktoria Šafranić 06. lipnja 2017.

Heidi Klum i Lidl visokokvalitetnu modu čine dostupnom svima

Ovom modnom kampanjom Lidl trajno nadograđuje svoju ponudu tekstila i nudi raznoliku kolekciju koja prati modne trendove.

Poznato je da je Heidi Klum ljubiteljica mode, dizajnerica i trendseterica. No, dosad nije bilo poznato kako će upravo ona snažno poduprijeti Lidl i njegovu modnu kampanju! Njezina podrška više je od puke formalnosti jer Heidi je za Lidl dizajnirala vlastitu kolekciju koja odiše njenim prepoznatljivim stilom. Lidlovi kupci lansiranje ove ekskluzivne kampanje mogu očekivati krajem godine.

„Nadam se da će se kolekcija koju sam kreirala za Lidl svidjeti kupcima. Bilo mi je zabavno raditi na njoj. Lidl, kao i ja, ima visoke standarde kad je riječ o kvalitetnim proizvodima po povoljnim cijenama. Moda treba biti zabavna i svatko bi trebao imati mogućnost priuštiti si to veselje!“ – objasnila je Heidi Klum na predstavljanju suradnje.

„Lidl Fashion Week“

Ova Lidlova modna kampanja dugotrajnu dinamiku postiže kroz „Lidl Fashion Week“, dugoročnu prodajnu platformu kojom će Lidl predstavljati svoju globalnu modnu ponudu. „Lidl Fashion Week“ odvijat će se više puta godišnje, internacionalno, u svim Lidlovim trgovinama. U tim će tjednima trgovački lanac Lidl ekskluzivno predstavljati svoje modne kolekcije, a sam projekt započet će upravo s Heidi Klum.

„Heidi je odličan izvor inspiracije. Ona je osvojila svjetske modne prijestolnice, zrači energijom i životnom radošću, a pritom s obje noge čvrsto stoji na zemlji. Ona idealno pristaje Lidlu i našim kupcima!“, rekao je predsjednik Uprave Lidla Hrvatska, gospodin Boris Lozić te dodao: „Raduje nas što imamo priliku upravo njenu kolekciju prvu predstaviti u okviru našeg „Lidlovog tjedna mode!“