FOTO by Mango

Moda

Mladenke pozor! Mango ima najljepše vjenčane sandale s predimenzioniranom mašnom!

Viktoria Mikulić 09. lipnja 2023.

Tako jednostavne, a tako graciozne!

Jedva smo dočekali toplo vrijeme i evente na otvorenom. Počela je sezona svečanosti i jedino o čemu razmišljamo su lagane odjevne kombinacije za nadolazeće svečanosti.

Mango cipele s mašnom 1
Mango cipele s mašnom

Svaka žena zna da su cipele neizostavan dio garderobe i da imaju mogućnost transformirati cijeli look i podići ga na jednu višu razinu. Upravo zato, birajte kvalitetnu i efektnu obuću koja neće biti „samo“ cipela, nego centar vašeg outfita.

Mango cipele s mašnom 2

Bijele sandale koje smo upravo pronašli naš su najveći san, a posebice će oduševiti sve buduće mladenke. Postoji li ljepši detalj na cipelama od satenske mašne? Upravo taj detalj krasi ove božanstvene sandale koje će vas oboriti s nogu.

Mango tim kombinirao je trend velikih mašni s tkaninom satenskog efekta kako bi stvorili jedinstvene i idealne sandale za upotpunjavanje elegantnijih modnih kombinacija. Saten, maksi mašna i visoka potpetica od 8,5 centimetara oličenje su ženstvenosti.

Ove krasotice dio su capsule: limited edition kolekcije odjevnih predmeta, izrađenih od najboljih tkanina i s velikom pažnjom u izradi uzoraka, kako bi se postigla najbolja završna obrada. Ova ekskluzivna kolekcija dizajnirana je za najposebnije događaje i prigode.

Mango sandale dostojne su crvenog tepiha i ne sumnjamo da će na svakom koraku krasti poglede. Bez obzira za koju ih prigodu odabrali, vjerujemo da će vas i slučajni prolaznici obasipati komplimentima. Njihova cijena iznosi 159,99 €, a pronaći ih možete na Mango web trgovini.