Promo

Mjesec borbe protiv raka dojke pravo je vrijeme za zdrave odluke

PR 17. listopada 2018.

Bio Beauté organski dezodorans - 100 % siguran za vaše zdravlje

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, kada se različitim aktivnostima i manifestacijama nastoji potaknuti i povećati svijest žena o ovoj zloćudnoj bolesti. Osim važnosti redovitih preventivnih pregleda i samo pregleda, iznimno je važan i sastav dezodoransa koji koristite.

Naime, dezodoransi antiperspiranti sadrže aluminijeve soli i parabene, kemikalije za koje znanstvenici vjeruju da su povezane s ovom zloćudnom bolesti.

Bio Beauté organski dezodorans – 100 % siguran za vaše zdravlje

Visok udio prirodnih i organskih sastojaka, bez štetnih kemikalija te ultra-osvježavajuća tekstura koja ne ostavlja bijele tragove na koži, kao ni žute mrlje na odjeći, garancija su kvalitete Bio Beuaté by Nuxe certificiranog organskog dezodoransa.

Sadrži ekstrakt citrona s Korzike i 10 esencijalnih ulja. Ulja citrona, naranče, pačulija, kardamoma, klinčića, guaiac drva i cedra sadrže pročišćavajuća svojstva koja sprječavaju razvoj bakterija. Ulja sandalovine, Elemi (Filipini) i Bucchu (Južna Afrika) – imaju omekšavajuća svojstva za kožu.

Dodatno sadrži i 5 cvjetnih vodica s astrigentnim, čistećim, omekšavajućim i pročišćavajućim svojstvima: lavanda, ružmarin, kadulja, paprena metvica i matičnjak.
Prah škroba upija suvišnu vlažnost na površini kože, dok aloe vera smanjuje iritacije i osjećaj neugode na koži.

Učinite i vi nešto dobro za sebe u mjesecu borbe protiv raka dojke. Želimo vam sretan i zdrav listopad!

Cijena, 50 ml: 65 kn