FOTO by Mango

Moda

Mistična ljubičasta preplavila Mango svečanu kolekciju! Otkrivamo kako nositi ovu odvažnu nijansu!

Daria Lovrić 10. ožujka 2023.

Škicnite najljepše komade koji dominiraju novom kolekcijom!

Svaka sezona donosi svoje nove modne trendove, uzorke i boje, a sudeći prema kolekcijama popularnih brendova, proljetnom kolekcijom dominirat će ljubičasta. Čak i ako niste ljubitelji ove mistične boje, ove sezone nosimo ju u svim nijansama stoga vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe.

Mango haljina 1
Mango haljina – 99.99 €

Nakon što je sve osvojila u pastelnoj verziji, sada nam dolazi i u upečatljivoj nijansi koja vuče na ružičastu, ali i u mističnoj ljubičastoj. Kroz povijest, ona se vezala uz moć i bogatstvo, a sada je preplavila modne piste, crvene tepihe i police modnih trgovina.

Mango kombinezon – 59.99 €
Mango haljina 2
Mango haljina – 69.99 €

Ljubičasta i žuta u tandemu stvorene su za atraktivne lookove

Poznate osobe i fashionistice entuzijastično su prihvatile ovu skupocjenu nijansu i u nekoliko mjeseci ona je preplavila društvene mreže. Unutarnje Mango pronašli smo predivne svečane primjerke u IT boji.

Mango haljina 3
Mango haljina – 69.99 €

Bile ljubiteljice haljina, kombinezona ili co-ord setova, unutar Mango kolekcije pronaći ćete primjerke koji će vaš outfit podići na jedan viši nivo.

Mango haljina – 49.99 €

Naš favorit je upečatljiva mini haljina srcolikog izreza. Haljinu golih ramena krase puf detalji i tanke ukrasne svjetlucave naramenice. Outfit zaokružite srebrnim sandalama s visokom potpeticom i decentnim nakitom.

Mango haljina – 99.99 €
Mango top – 39.99 €
Mango hlače – 49.99 €

Ljubičastu boju možete kombinirati s nude nijansama, zemljanim tonovima, ali i upečatljivim bojama koje najavljuju proljeće. Naše omiljene kombinacije su ljubičasta i žuta te ljubičasta i zelena u tandemu.