FOTO by Instagram/ @marijanabatinic

Poznati

“Mislila sam da je odraz u ogledalu!” Marijana objavila selfie s mlađom sekom Karlom!

Antonija Andabak 21. listopada 2021.

Da su nevjerojatno slične, dokaz su i fotografije s Karlinog Instagram profila!

Sa šalicama kave u rukama, osvanula je fotografija voditeljice, 40-godišnje Marijane i 23-godišnje Karle Batinić, sestre popularne voditeljice raznih TV show programa koje redovito pratimo na malim ekranima.

Kava sa sestrom. Nekad luksuz, danas svakodnevica“, napisala je Marijana te objavila fotografiju na kojoj se smješkaju sestre, toliko slične da se razlika u godinama primijeti jedino ako se dobro zagledate.

Ovo nije prvi put da Marijana javno objavljuje slike svoje obitelji pa je tako pomutnju izazvao i Marijanin dvanaest godina mlađi brat Darko za kojeg su pratiteljice ustanovile da je jako zgodan, a Marijana je tada istaknula da su je mlađi brat i sestra morali slušati i da su je se više bojali nego roditelja.

A da je sestrinska ljubav ipak nešto posebno, pokazalo se prošle godine kada je Marijana rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Rozu i kada je sestra Karla došla iz Splita pomoći u kućanskim poslovima i brizi oko starije nećakinje Ene. Već su tada komentari išli u smjeru nevjerojatne sličnosti te unatoč razlici u godinama, komplimentirali su Marijanin mladolik izgled.

Ispod objavljene fotografije na kojoj guštaju u šalici kave, Marijanini pratitelji su napisali između ostalog: “Na prvu sam pomislila da je odraz u ogledalu“, a komičarka Andrea Andrassy našalila se i pitala: “Koja od vas je Petra Nižetić“…

Karla nije toliko medijski eksponirana, no ima popriličan broj pratitelja na društvenoj mreži Instagram na kojoj mnogi mogu pronaći inspiraciju kada je riječ o odijevanju, kozmetičkim proizvodima te putovanjima, što je Karlina velika strast.