FOTO by Instagram @liza_wdmn / @riverisland / @zara__europe

Moda

Mišje siva dominira! 10 odjevnih komada iz aktualne ponude!

Daria Lovrić 18. listopada 2023.

Bezvremena nijansa koja odiše skupocjenom notom!

Neki možda sivu boju smatraju pomalo beživotnom, međutim ona to nije. Iako je neutralna, to joj ostavlja prostora da savršeno komplementira jarkim tonovima, ali vam omogućava da ju nosite og glave do pete bez da izgledate napadno.

Siva je jedna od omiljenih nijansi uz bež kada su u pitanju pleteni komadi poput haljina, pulovera i vesta, ali i adut u svečanim prigodama. Ona je vrlo elegantna i savršeno se stapa s profinjenim krojevima i svečanim odjevnim komadima.

Univerzalna i bezvremenska siva boja unosi skupocjenu notu u jesenski look!

Suvremeni i stilizirani izgled s efektnom sivom nijansom odiše luksuzom i elegancijom. Odaberete li kompletnu paletu u istoj sivoj nijansi, postižete dojam sofisticiranosti. S druge strane, možete dodati zaigranu notu kombinirajući je s efektnim jarkim bojama kao što su ljubičasta, žuta i zelena.

Ova kombinacija stvara upečatljiv efekt jer smirujuću sivu nijansu nadograđuju neke druge dinamične i vesele boja. Rezultat je moderna, sofisticirana i svježa estetika koja ne samo da izgleda skupocjeno, već i privlači pažnju svojom igrom boja.

Kako vrijeme odmiče, police omiljenih brendova pune se sivim kreacijama koje sve više dobivaju na važnosti. Kako bi vam olakšali potragu izdvojili smo 10 efektnih primjeraka u mišje sivoj iz aktualne ponude brendova Mango, Mohito, Zara, River Island i Stradivarius.

Bilo da ste u potrazi za jaknom, džemperom, blejzerom, kaputom ili haljinom, razmislite o kupnji modela u sivoj boji. Niže u galeriji škicnite naše favorite i pronađite svoj IT komad: