Promo

Mirna Medaković Stepinac: moj prvi wellness odmor s djevojčicama!

PR 19. prosinca 2017.

Kaja i Zora uživale su brčakujći se u bazenu, a njihovoj mami dobro je došla masaža ljekovitim termalnim tuheljskim blatom. To je bio vikend za pamćenje

Prekrasne zajedničke predblagdanske trenutke doživjela je poznata glumica Mirna Medaković Stepinac kada je nedavno prvi puta sa svojim devetomjesečnim jednojajčanim blizankama Kajom i Zorom došla u Terme Tuhelj. Bio je to njihov prvi zajednički wellness odmor u kojem su beskrajno uživale.

Na bazenima Vodenog planeta Kaja i Zora napravile su prve plivačke zaveslale, hrabro i bez suza, na što je mama Mirna posebno ponosna. Iako su djevojčice još malene, zainteresirao ih je Black hole, novi tobogan u zatvorenom dijelu Vodenog planeta. S veseljem su promatrale djecu kako se penju na to veliko iznenađenje za sve mališane.

Nakon kupanja i prskanja u dječjem bazenu, došlo je vrijeme za spavanje, a Mirna je iskoristila prekrasan sunčan dan za šetnju parkom ispred Dvorca Mihanović. Nakon toga odlučila se za masažu ljekovitim tuheljskim termalnim blatom s revitalizirajućim efektom i blagotvornim učinkom na organizam.

„Bilo je to nezaboravno iskustvo za nas tri. Terme Tuhelj zaista pružaju bezbrojne mogućnosti obiteljima s malom djecom – od bogate animacije, neograničenog kupanja u termalnoj vodi do bogate gastronomske ponude u kojoj bih izdvojila jela iz vitalnog menija. Uživam u svakom trenutku provedenom s Kajom i Zorom, a tu smo se uistinu sjajno zabavile“, kazala Mirna Medaković Stepinac.

Terme Tuhelj prava su avantura za čitavu obitelj. U to se možete uvjeriti posjetite li ih u vrijeme zimskih praznika. Dok se roditelji opuštaju na masažama i u Svijetu sauna, klinci će se odlično zabaviti u art&spa školi, animacijskim programima ili spuštajući se niz tobogan, a odaberete li all inclusive light paket dobit ćete gratis boravak za dvoje djece.