Moda

Mint zelena, smaragdno zelena, šumska zelena, boja limete – 15 torbica u gracioznoj nijansi!

Mia Vodopija 11. lipnja 2021.

Nadamo se da ćete se i vi ohrabriti uz ove krasotice vibrantnih i suptilnih nijasni neponovljive zelene!

Ako već do sada niste razmišljati o ljetu, krajnje vam je vrijeme. Visoke temperature i sunčani dani nas potiču da već krenemo maštati o modnim dodacima za najbezbrižniju sezonu.

Svake ljetne sezone torbe izgledaju bolje no ikada, a pravi dokaz toga su i nove kolekcije omiljenih high street brendova koje se već trudimo ‘uloviti’!

Osobe svoj stil pokazuju na različite načine. Jedan od tih načina je inkorporiranje raznih dodataka u obliku marama (monokromatskih, šarenih, s velikim i “glasnim” printovima ili sa suptilnim printom), nakita (decentni manji komadi ili “kostimski” zlatni/šareni), remenja (debeli ili tanki remen, klasični smeđi ili s printom) i naravno torbica.

Male, velike, od platna, od prave ili umjetne kože, mat ili sjajne, klasičnih zemljanih tonova ili onih neonskih, torbice su tu da nam, barem nakratko, uljepšaju dan i poprave raspoloženje.

Parfois, Sinsay, H&M, Bershka i Mango su nas oduševili svojim novitetima, kao i dozom kreativnosti.

Za oko su nam zapele zelene torbice – zelena nije jednako uobičajena kao i smeđa, bež ili pastelne boje, no njezine nijanse su zbilja raskošne.

Od kaki zelene preko smaragdno zelene do limeta i mint zelene, mi smo veliki fanovi ove boje koja nas asocira na šume i prirodu!

Vrckaste torbice uvijek će plijeniti pažnju i transformirati jednostavan outfit. Upravo zato su rado viđene i na ulicama i u uredima. Elegantne fashionistice ih najčešće nose u kombinaciji s trendi nakitom, a u ljetnim danima se odlučuju na neke od modela koji nisu klasični, ali su dovoljno upečatljivi.

Checkirajte ovu galeriju koja će vas inspirirati da zavolite sve nijanse graciozne zelene!

Nadamo se da ćete se i vi ohrabriti uz ove krasotice vibrantnih i suptilnih nijasni neponovljive zelene!