FOTO by Instagram @whitejasminewinds / @nikole_beautyhub

Njega kože

Mint green nokti kao savršeni odgovor ljetnoj vrućini

Mia Vodopija 29. srpnja 2022.

Počastite se novom manikurom, zaslužile ste

Ovo vrelo godišnje doba je pravo vrijeme za eksperimentiranje. Bilo da vam je dosta vaše trenutne boje kose ili ste se zasitili istih stvari u ormaru, vrijeme je da probate nešto novo.

Potražite na Instagramu boju ili stil kose koju biste željele, a par klikova “guglom” će vas odvesti u razne online trgovine, u kojima se možete inspirirati i kupiti par novih haljina, hlača i bluza.

Lepršavi, lagani i kvalitetni materijali, koje možete nositi i na jesen (s obzirom na to da jeseni više i nisu toliko hladne), odlična su investicija za budućnost.

Boja igra veliku ulogu u našim svakodnevnim životima, a razne boje imaju različita značenja. Neke se povezuje s mirom i sa stabilnošću, neke s optimizmom i uzbuđenjem, a neke pak s negativnim emocijama.

Upravo zato je bitno odabrati boju koja odgovara vašem podtonu kože, onu boju koja će vas ‘dignuti’.

Ako ipak niste sigurne biste li mijenjale boju kose i obnovile ormar, možete si barem dati oduška kada su u pitanju nokti.

Plavi, narančasti, žuti, ružičasti, neon ili pastel nijanse, izbora je puno. Mi vam danas donosimo naš omiljeni ljetni odabir – mint green.

Mint green je boja između plave i zelene, što ju čini odličnim izborom za vaš preplanuli ten.

Ova boja uistinu paše na sve odjevne kombinacije, a vi ćete se sigurno dobro osjećati svaki puta kada vam pogled padne na vaše prekrasne nokte.