FOTO by Disney shop

Dekor

Minnie točkasta posuda sa sukulentom održava harmoniju sreće u domu

Krešimir Šustić 24. srpnja 2020.

Dekoracija zbog koje ćemo se svakoga dana osjećati bolje!

Na uzgoj cvijeća često se odluče čak i oni koji nemaju vrt, pa cvijeće jednostavno posade u tegle i posude, te im posluže kao odličan ukras za dom, terasu ili balkon.

No oni koji vole biljke, a briga o njima nije im baš najbliži pojam i uzgoj nije stvar kojom se vole baviti, bezbrižno se mogu odlučiti za alternativu u obliku sukulenata ili umjetnih primjeraka.

Njihova prednost je ta što ne zahtijevaju svakodnevno zalijevanje i tetošenje, a s druge strane izgledaju jednako atraktivno i pomažu nam da podignemo energiju prostorije na viši nivo.

Zahvaljujući brojnim web shopovima, ponuda istih je ogromna, te nam se ponekad uistinu teško odlučiti koju vrstu bi uklopili u svoj interijer i dali mu dodatan sjaj.

Disney online store među svoje proizvode dodao je šarmantnu teglicu u crvenoj boji s bijelim točkicama, u obliku šarmantne Minnie Mouse, koja dolazi skupa s efektnom umjetnom biljkom u tonovima roze i žute boje.

Osim što će nam pomoći da naša terasa, balkon ili unutarnja prostorija zablistaju punim sjajem, omogućit će da kutak u koji je odlučimo smjestiti bude uvijek u centru pozornosti svakome tko nam dođe u goste.

Svoj primjerak možete nabaviti klikom na LINK, te začiniti svoj životni prostor nečim razigranim i upečatljivim što će održavati harmoniju sreće u domu.