FOTO by Mango

Odjeća

Minnie Mouse za curke! Mango sportske majice super su izbor za školu!

Antonija Andabak 20. rujna 2021.

Odlično se kombiniraju uz samt bermude ili šos!

Minnie Mouse manija dobrano je zagazila u petu godinu euforije koja vlada među velikima i malima, a ono što i dalje oduševljava jesu noviteti koje iznova posluže kao fantastična inspiracija za mnogobrojne odjevne kombinacije koje želimo “isfurati” čim prije.

Ovdje doduše ne govorimo o modi za velike, već su naše mjesto preuzele klinceze koje će uživati u Mango novitetima u obliku Minnie sportskih majica jesenskih boja!

Oker majica dugih rukava ukrašava preslatka silueta Minnie odličan je izbor za djevojčice za odlazak u školu ili neku od izvanškolskih aktivnosti. Udoban je materijal i lijepo će kombinirati ovu sportsku majicu s omiljenim trapericama, šosićem ili bermudama.

Mame se često odlučuju svojim djevojčicama kupiti odjevne komade od čistog pamuka, što ova majica oversize dizajna i jest, te je samim time takav materijal čini nosivim i u onim danima kada se poslije škole moraju uputiti na drugu aktivnost ili jednostavno – druženje s prijateljima.

Osim majice oker boje, vrlo ljupka je i jednostavna majica s Minnie printom boje pijeska.

Obje majice imaju oznaku Committed što znači da su proizvedene od održivih vlakana u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš, što je još jedan plus za one roditelje koji i paze na takve detalje.

Cijena majica iznose 169,90 kuna i čine savršeni poklon za djevojčice, neovisno o prigodi jer uvijek je dobro vrijeme za modnu dozu Minnie!

.