FOTO by H&M / Next

Moda

Minnie Mouse sandalice za male fashionistice

Mia Vodopija 04. svibnja 2021.

Sandalice koje ćete poželjeti kupiti svojoj fashion princezi

Ljeto, kao većini najdraže godišnje doba, donosi svoje modne novitete koje smo jedva dočekali. Uz različite brendove, njihove stilove, boje i dizajne, uvijek popularni motiv dolazi u obliku Mickey i Minnie Mouse.

Taj klasični Disney par, uz koji smo svi odrasli te ih dobro znamo i volimo, krasi majice, hlače, suknje, torbe pa i sandale. Donosimo vam dječje sandalice u dvije boje, crvenoj i svijetlo rozoj, inspirirane likom najdraže Minnie Mouse.

Savršene za ljetne dane, ove crvene sandale iz Nexta napravljene su da budu lagane, a spajaju se podesivom trakom preko stopala na čičak. Bile bi idealne za šetanje po plaži ili igranje u pijesku.

Sandale iz HM-a su svijetlo roze boje i napravljene su od umjetne kože. Imaju podesive trake s kopčom preko stopala, mašnom straga i oblikovanim potplatima koji su udubljeni. Visina potplata im je 2,5 cm. Ove svijetlo roze Minnie sandalice bi bile odlične za šetnjicu gradom ili za ljetne dječje rođendanske proslave.

Oba para ovih Minnie Mouse dječjih sandalica dizajnirana su tako da budu anatomski udobna. s ciljem da ne žuljaju djevojčice koje bi u njima šetale, hodale, trčale i igrale se.

Cijena Next crvenih sandalica se kreće od 99 kuna do 119 kuna, ovisno o veličini koju odaberete, dok je cijena HM svijetlo rozih sandalica 154 kune. Neovisno o tome koje odaberete, vaša kćer će biti prava mala fashionistica ove sezone.