FOTO by Farfetch

Moda

Minnie Mouse ružičasta suknja za kojom će se okretati mase!

Viktoria Mikulić 06. kolovoza 2021.

Gledate na svijet ružičastim naočalama? Onda ćete se pronaći u ovom novitetu…

Mnoge osobe žele biti poput nekog drugog, a mi smatramo da nema ništa boljeg nego biti svoj i prkositi svijetu jedinstvenošću. U pinkish suknji koju smo pronašli definitivno ćete iskakati iz mase i biti primijećeni, htjeli vi to ili ne.

Nova suknja je djelo brenda Comme Des Garçons, što na francuskom znači “poput dječaka”. Ovu japansku modnu marku osnovao je Rei Kawakubo, koji je poznat po svojim avangardnim estetskim i nekonvencionalnim siluetama, transformirao brend u uspješnu modnu etiketu.

Mickey Mouse suknje – cool komadi za najsvečanije prilike!

Već smo ranije predstavili gotov isti model s printom Mickey Mousea u sivo-bijelom ruhu za kojim su fashionistice naprosto poludjele, stoga ne sumnjamo u popularnost ružičaste ljepotice koju krasi kultna Minnie. Osim mišice, tu je i prozirni ‘najlon’ koji joj daje dodatan efekt.

Bez obzira nosili je uz običan T-shirt, bijelu bluzu ili nešto efektnije, ništa je neće moći zasjeniti. Stvorena je da leprša na svakom koraku stoga je najviše zamišljamo kako plijeni pozornost na plesnom podiju uz visoke potpetice.

Iako samo bijelu boju nije poželjno nositi kao gošća na vjenčanju, moramo vas upozoriti da biste i s ovom kričavo rozom suknjom mogli zasjeniti mladenku, ukoliko je odaberete za takvu vrstu svečanosti.

Svakako je namijenjena za žene koje u svakom danu vide pozitivu i koje s lakoćom prolaze kroz život, upravo zbog svog razigraog karaktera. Ako vas se dojmila, trenutno je na sniženju od 50% i možete je pronaći na Farfetchu po cijeni od 728 €.