FOTO by shopdisney.com

Moda

Minnie Mouse ruksak u metalik izdanju upotpunit će zimski outfit!

Daria Lovrić 03. siječnja 2023.

Srebrni primjerak je san snova svih Disney fanova!

Ljubav između žena i torbica je nešto posebno i neopisivo. Iako ih imamo zaista mnogo, uvijek nam dobro dođe još jedna u drugoj nijansi ili drugačijeg dizajna.

Za sve one koji vole sa sobom ponijeti još nekoliko dodatnih stvarčica, koje ne stanu u klasičnu torbicu ruksak je pravi izbor.

Minnie Mouse metalik srebrni ruksak
Minnie Mouse metalik srebrni ruksak

Ruksaci su inače vrlo praktični, jednostavni i vizualno privlačni te predstavljaju najbolje od modnih dodataka jer ujedno imamo koristan i lijep modni dodatak.

IT boja sezone na klasičnom Minnie Mouse ruksaku

Uz to što smo slabe na modne dodatke, teško da ćemo odoljeti onima koji dolaze s motivima omiljenih Disney junaka. Oni više nisu rezervirani za one najmlađe, nego ih nose i odrasli, posebice kada dolaze u neodoljivom izdanju.

Kada bismo morali izabrati neke od omiljenih, među prva na listi pronašli bi se preslatki mišići Mickey i Minnie Mouse. Legendarni mišići ušetali u mnoštvo uspješnih modnih priča i krase odjevne komade poznatih brendova, torbe, obući i nakit.

Minnie Mouse metalik srebrni ruksak

U Disneyjevom web shopu naletjeli smo na savršeni ruksak u jednoj od IT-boja sezone –metalik srebrnoj. Sudeći prema modnim trendovima za 2023. metalik nijansa prevladavat će kolekcijama i policama omiljenih trgovina.

Ovaj preslatki Minnie ruksak možete kombinirati gotovo sa svim odjevnim komadima, a vrlo će se lako uklopiti u svakodnevni look uz omiljeni par traperica, ali i u uz nešto elegantnije odjevne komade poput pletenih haljina, kožnih komada i košuljica.

Cijena šarmantnog Minnie ruksaka iznosi $78, a možete ga naručiti putem Disney shopa.