FOTO by CCC

Moda

Minnie Mouse loaferice ukrale su naša srca!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2023.

Za malene i velike ljepotice…

Japankama i natikačama još uvijek nismo rekli zbogom, no u dogledno vrijeme, morat ćemo ih pospremiti negdje na dno ormara ili u prigodnu kutiju do iduće ljetne sezone.

Iako je već prošlo neko vrijeme od povratka s godišnjeg odmora, još uvijek uživamo upijajući zrake sunca i maštajući o moru, plaži i bezbrižnosti. Ipak, nevoljko smo se vratili na posao, no i to ima svoje prednosti, a jedna od njih je da ćemo uskoro svoju garderobu prilagoditi jeseni. Iako nas rastužuje što se ljeto bliži kraju, jesenske odjevne kombinacije jedne su od najposebnijih i s radošću ih biramo.

Baš kao što ovih dana škicamo klasične odjevne predmete poput bijelih bluza, traperica, balonera i gležnjača, tako nas zanimaju i neke nekonvencionalne stvarčice koje će biti finalan touch svakog našeg looka i istaknuti nas u masi.

Elegantne „loaferice“ s Minnie Mouse idealan su izbor za sve romantičarke!

U CCC web trgovini pronašli smo božanstvene loaferice u crnoj boji i lakiranom izdanju koje naizgled djeluju obično, no originalnima ih čini detalj omiljene Disney ikone – Minnie Mouse i njezina crvena mašnica. Unutrašnji dio također je upotpunjen stripom s našim najdražim Disney parom.

Iako je riječ o dječjoj obući, ove loaferice dolaze do broja 37 i sigurni smo da bi ih mnoge odrasle ljepotice prigrlile. Već vidimo mamu i kćer u matching Minnie kombinacijama, no također ih vidimo i uz brojne dnevne i poslovne outfite jer su ukratko – suptilna elegancija.

Ako su se i vas jednako dojmile i želite ih čim prije u svojoj garderobi, njihova cijena iznosi 22,99 €, a pronaći ih možete na LINKU.