FOTO by Sinsay

Putovanja

Minnie Mouse kofer najromantičniji je putni accessories!

Viktoria Mikulić 12. veljače 2021.

Možda nam još nije omogućeno putovati, no to nas neće spriječiti da maštamo...

Prošla godina donijela nam je neprilika za narednih nekoliko, stoga je sasvim normalno što u svakom novom danu tražimo novu motivaciju za sreću.

Još uvijek se gotovo ništa nije promijenilo i situacija je iz dana u dan nepredvidiva, no ako se prepustimo ovoj turobnoj realnosti, past ćemo u još veću depresiju, a od toga se uistinu teško oporaviti.

To si naravno ne želimo dopustiti i odlučili smo ‘pustiti brigu na veselje’ i pronaći što šarmantnije stvarčice koje će nam vratiti pozitivu u svakodnevicu.

Sinsay je jedan od high street brendova koji nas uvijek iznenadi stylish novitetima koji su cjenovno prihvatljivi.

Svi mi sanjari o putovanjima već naveliko razmišljamo o sljedećoj destinaciji na koju ćemo se otisnuti, pa smo slijedom toga počeli tražiti putni asortiman, kako bismo barem malo približili taj trenutak.

Sinsay je povodom Valentinova lansirao crveni kofer kojeg krasi Minnie Mouse, jedan od najposebnijih Disney likova. Izvana predivan, unutra dovoljno prostran, bit će idealni suputnik za vašu travel listu u 2021. godinu.

Kako nam se čini, valentinovski kofer po cijeni od 239,90 kuna postat će jedan od najprodavanijih proizvoda u ovom tjednu. Ako i vi svoju putnu kolekciju želite nadopuniti novim članom, onda svakako škicnite Sinsay web trgovinu.