FOTO by Disney Shop

Moda

Minnie Mouse & Kate Spade donose predivnu točkastu kolekciju

admin 30. travnja 2021.

Noviteti iz Disneya za proljeće kao stvoreni!

Bez obzira u kojem se godišnjem dobu nalazili točkice su uvijek dobrodošle i predstavljaju uzorak s kojim rijetko kada možemo pogriješiti. Točkasti print može nas asocirati na puno toga, ali pri samoj pomisli na točkice kroz misli nam, barem na trenutak, proleti Disneyeva miljenica Minnie Mouse.

S točkicama kao zaštitnim znakom Minnie već nekoliko desetljeća obogaćuje odjeću, obuću, modne dodatke, a mi uvijek uživamo u razigranosti i povratku u djetinjstvo.

Kao vjerni pratitelji lika i djela popularne mišice teško da smo mogli ne detektirati novu Minnie Mouse & Kate Spade kolekciju torbi, novčanika i ruksaka. U boji bijele kave, obasuti točkicama i mašnicama, kvalitetni i funkcionalni, ovi modni dodaci pravi su mamac za shopping.

Minnie Mouse & Kate Spade torba
Minnie Mouse & Kate Spade novčanik
Minnie Mouse & Kate Spade ruksak

Iako si rijetko tko od nas može priuštiti kompletnu kolekciju sigurni smo da se možete dovoljno zaljubiti i investirati u barem jedan komad.

Iako su novčanik i torba predivni, te uz svu ljepotu nude dovoljno prostora za sve vaše sitnice, zvijezda kolekcije je ruksak kojem ne možemo odoljeti.

Kate Spade svojim nas brendom već nekoliko godina oduševljava zanosnim kolekcijama, ali moramo priznati da je ovo jedna od upečatljivijih. Možete ju pronaći unutar službene Disney web trgovine.

I bez obzira koliko se trudili biti odrasli i profesionalni, neke stvari nam nikada ne dosade, posebice kada su u pitanju Minnie i točkice.