FOTO by Disney

Moda

Minnie Mouse cvjetni ruksak! Wow…

admin 16. ožujka 2022.

Proljeće je tu!

Sve je spremno za proljeće… Sunce nas grije sve jače, živopisne boje biljaka u cvatu sve su izraženije, a cvjetni motivi postaju sve viđeniji uzorak modnih kombinacija. U svoj toj raskoši veselja pronašli smo Disney ruksak koji ima sve što je potrebno da zasjedne na tron najproljetnijeg modnog dodatka.

Ovaj Minnie Mouse ruksak prožet je motivima i detaljima koji će osvojiti sve one koji na svijet gledaju kroz ružičaste naočale, ali i one koji su pod jakim utjecajem Petar Pan sindroma.

U nježno ružičastoj boji ovaj ruksak ispunjen je cvijećem i laticama najveselijih boja, a cvjetni buket kojeg Minnie Mouse drži u ruci ispunjen je tratinčicama, ljiljanima i zumbulima.

Uši najpopularnije mišice također su ispunjene laticama i travkama koje samo pojačavaju sve što ovaj ruksak predstavlja.

Kao šećer na kraju tu je i prepoznatljiva Minnie mašna koja zauzima središnju poziciju ruksaka i čini ga još šarmantnijim.

Jedini kontrast živopisnim bojama je patentni zatvarač koji dolazi u zlatnoj boji, a u istoj nijansi dolazi i mala pločica s Disney logom i imenom modela.

Ako je i vas očarao ovaj mini Minnie Mouse cvjetni ruksak, pronašli smo ga unutar Disney web trgovine po cijeni od 75$. Proljeće, dobrodošlo!