FOTO by Primark

Njega kose

Minnie Mouse četke za kosu za malene i velike obožavateljice!

Viktoria Mikulić 02. kolovoza 2021.

Primark je lansirao božanstven asortiman četki za kosu s omiljenom mišicom…

Kupanje u kadi je zaista zabavna aktivnost, pogotovo ako istu upotpunite pjenušavim bombama i najdražim gumenim igračkama, no ono što slijedi nakon nije nimalo… Rade li i vaše kćerkice probleme dok im češljate kosu ili poslušno stoje i uživaju dok to obavljate (ne vjerujemo vam)?

Uvijek im nešto smeta i čak ih i najmekša četka čupa…prigovori idu u nedogled i često prođe pola sata dok njihova neposlušna kosa (čitaj: narav) konačno ne popusti.

Ako ste i vi umorni od silnih zanovijetanja dok češljate kosu svojim princezama, vrijeme je da nabavite najslađe modele koji bi ih mogli smekšati. Poznati trgovački lanac Primark uvrstio je u svoj asortiman čak 5 četki za kosu koje dolaze s motivom najdražeg Disney lika (uz Mickeya) – Minnie Mouse.

Vjerujemo da bi ih ove četke mogle zaokupiti i da ćete se uz njih osjećati poput prave princeze. A vas bi definitivno mogle osvojiti njihove pristupačne cijene. U ponudi su dvije varijante u puderasto rozom tonu – jedna je obasuta točkicama, mašnicama i preslatkim ušima koje asociraju na Minnie Mouse, a drugu krasi kompletna silueta razigrane mišice.

Također, tu je i crni Minnie model u kombinaciji s crvenim detaljima, kao i drvena četka koja bi se mogla posebno svidjeti mamama jer je krasi natpis ‘Be kind to our planet’.

£5.00

Šećer na kraju, tu je jarko crveni češljić koji vaše mališanke uvijek mogu nositi sa sobom i spremiti u najdražu torbicu. Osim češljića, tu je i ogledalce pa mogu odmah i pogledati svoju frizeru.

£2.50

Ako mislite da ove četke nisu dovoljne da ih drže zaokupljenima, sigurni smo da će ogledalce u obliku Minnie Mouse biti dodatan poticaj da sjede ili stoje u miru i promatraju svoju kosu dok ih nježno četkate.

Ako su i vama ove četke predivne, uputite se do obližnje Ljubljane u Primark gdje vas uz accessories za kosu, očekuje još mnoštvo drugih stvarčica s wow efektom.