FOTO by Disney

Dekor

Minnie Mouse bež kuglica za sve koji žele wow efekt na božićnom drvcu!

Viktoria Mikulić 30. studenoga 2023.

Ako volite blještavilo, ovu kuglicu zavoljet ćete još više...

Iako mnogi vole minimalizam za Božić, ne možemo poreći da nas ponekad ne očara blještavilo koje krasi izloge trgovina i kuglice koje krasi glitter.

Da, naravno, nema nam ništa ljepše od bijelih porculanskih kućica koje asociraju na skandinavski stil uređenja, no ponekad nas razvesele i oni ornamenti koji dolaze s motivom kultnih Disney likova.

Mickey i Minnie Mouse obilježili su naše djetinjstvo, stoga ne iznenađuje što ih dan danas gledamo s iskrom u očima. Brendovi su odavno prepoznali njihov potencijal i iskoristili popularnost ovog neodoljivog para za svoje kolekcije.

Vjerujemo da već imate dovoljno kuglica za ukrašavanje božićnog drvca, no uvijek možete dodati jedan finalan touch. Ova kuglica koju smo pronašli na Disney web trgovini zaista će biti u centru pozornosti.

Uz nju, vaše će božićno drvce poprimiti glamurozan. Minnie Mouse kuglicu krasi atenska mašna i parada svjetlucavih dragulja, a tu je i ružičasto-zlatni biserni završetak. Za sve koji žele donijeti briljantan dodir u svoj dom ovih blagdana, svjetlucavi stakleni ukras je must-have u prosincu.

Minnie Mouse ornament trenutno je na sniženju i njegova cijena iznosi 13.00€. Pronaći ga možete na LINKU