FOTO by Instagram @felipeparra_tattoos / @juliene.ttt / @tattooist_mim

Dekor

Mini tetovaže kojima slavimo početak jeseni!

Mia Vodopija 06. rujna 2021.

S ljetnim odlaskom ne moramo misliti na visoke temperature i sparinu. Sretno smo dočekali normalnije temperature, blejzere i ponovni dolazak bundeva u trgovine. Ako ste pravi fanovi najljepšeg doba, zašto ne biste svima obznanili vašu ljubav prema jeseni? Govorimo, naravno, o jesenskim tetovažama. Lijepe, slatke i ponekad duhovite i neobične, sa simbolima poput lišća, životinja ili […]

S ljetnim odlaskom ne moramo misliti na visoke temperature i sparinu. Sretno smo dočekali normalnije temperature, blejzere i ponovni dolazak bundeva u trgovine.

Ako ste pravi fanovi najljepšeg doba, zašto ne biste svima obznanili vašu ljubav prema jeseni? Govorimo, naravno, o jesenskim tetovažama.

Lijepe, slatke i ponekad duhovite i neobične, sa simbolima poput lišća, životinja ili Halloween motivima – sigurni smo da postoji nešto apsolutno za svakoga.

Hoćete li se odlučiti za veliku ili malu tetovažu, potpuno je vaš izbor. Dok neki ljudi radije rade svoje tetovaže na privatnim i ne toliko vidljivim mjestima na svom tijelu, drugi jako vole staviti tetovaže na vidljiva mjesta.

Mnogi odlučuju tetovirati briljantno crveno, žuto i narančasto lišće – i to u različitim umjetničkim stilovima, uključujući apstraktne oblike, oblike inspirirane akvarelom ili pak one tradicionalne dizajne s debelim obrisima.

Drugi zaljubljenici u jesen pronalaze inspiraciju u životinjama, sa šumskim stvorenjima poput sova, lisica i šišmiša koji izgledaju odlično na koži.

Ako ste ljubitelj prirode, ne bojte se to pokazati dodavanjem nove jesenske tetovaže na tijelu.

Zbog sati i sati tetoviranja koje zahtijeva kirušku preciznost i mirnoću, možemo reći da su tattoo majstori zapravo jedna vrsta umjetnika.

Ono što oni naime rade je uistinu teško, posebno i originalno, za što im treba hladna glava i mirna ruka.

Njihova mala remek djela izgledaju fenomenalno, a za nas ona pak imaju posebnu vrijednost koja će nas uvijek pratiti.