FOTO by Instagram @disney_carly / Disney Shop

Moda

Mini ruksak u kraljevsko plavoj boji i šljokicama razvedrava i najtmurnije dane!

Krešimir Šustić 22. siječnja 2021.

Ako netko zna kako nas očarati, onda je to definitivno Disney

Dok se u omiljenim trgovinama Disneymanija još uvijek ne stišava, svakodnevno pristiže pregršt upečatljivih komada iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka.

No, ako netko u tome prednjači, onda je to definitivno istoimeni brend koji je dobio ime po osnivaču, Walt Disneyu.

Osim zabavnih parkova koji su se proširili po cijelom svijetu, posebno su nam zanimljivi shopovi koje možemo pronaći u europskim i svjetskim metropolama.

Opremljeni su najnovijim igračkama za naše mališane, ali i za one odrasle osobe koje se osjećaju kao djeca i s velikim guštom sakupljaju unikatne stvarčice.

Nas, velike zaljubljenike u modu, najviše privlače odjevni predmeti uz koje svaki outfit dobiva razigrani štih i biva primijećen od strane radoznalih prolaznika.

Novitet koji nas je osvojio na prvu, upravo je jedan od onih modnih dodataka koji se zadnjih nekoliko godina pronašao na samom vrhu trendova, mini ruksak.

Dolazi u neodoljivoj kraljevskoj nijansi plave boje, ukrašen je šljokičastim aplikacijama i mašnom, a sastoji se od velikog pretinca i malog, obogaćenog zvjezdicama.

Odličan i praktičan accessories je prigodan za casual izlaske iz kuće, šetnje gradom i odlaske na kavu u kombinaciji s lepršavim haljinama, suknjama i plišanim trenirkama.

Ako ovaj primjerak želite posjedovati u svojoj privatnoj kolekciji, slobodno ga naručite putem LINKA.