FOTO by Amazon

Zabava

Mini prijenosni ventilator – esencijalna stvarčica potrebna svakoj ljetnoj torbi!

Viktoria Mikulić 29. lipnja 2022.

Jedno je sigurno, ovaj top gadget bit će uz nas od 0-24!

Vani je užareno, a vi čekate tramvaj, bus ili nešto treće? Ljenčarite na terasi, ali do vas ne dopire ni dašak vjetra? Vašim kolegama u uredu smeta konstantna klima? Imamo savršeno rješenje za svaku situaciju.

Mini prijenosni ventilator naša je najveća opsesija tijekom nesnosnih vrućina!

Riječ je o mini prijenosnom ventilatoru rezerviranom za sve one koji ni sekunde ne mogu izdržati bez klima uređaja ili bilo kakvog drugog dotoka zraka.

Osim u crnoj boji, dolazi i u puderasto rozoj koju će zasigurno odabrati svaka fashionistica. Uz njega, na svakom koraku ćete se osjećati svježe.

Ovaj mini prijenosni ventilator može se koristiti kao ručni ventilator na otvorenom i kao mini stolni ventilator na radnom stolu kada ste u uredu. Na dnu postolja nalazi se podloga protiv klizanja kako bi bila stabilna kada se stavi na stol.

U usporedbi s drugim ručnim ventilatorima na tržištu, ovaj model je opremljen većim kapacitetom baterije od 4000mAh (dvostruko većom od ostalih), koja podržava 5-20h radnog vremena s jednim punjenjem.

Može se puniti preko USB-a i spreman je za korištenje već nakon tri sata. Podržava USB punjenje USB punjačem, auto punjačem ili računalom.

Uz odvojivi poklopac, ovaj mini prijenosni ventilator lako se čisti u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Osim toga, male je veličine za praktično nošenje u torbi.

Savršen je za putovanje na posao / putovanja / shopping / piknik / ured. Što još reći nego da je riječ o izumu stoljeća. Ovaj mini ventilator esencijalna je stvarčica svake ljetne torbe, slažete se?

Mini ventilator možete pronaći na amazon.com!