FOTO by Orsay

Moda

Mini, midi, maxi – 15 Orsay haljina za jesenski look bez mane!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2020.

Za sve ljepotice koje njeguju profinjen stil odijevanja...

Još nas nešto više od dva tjedna dijeli do ulaska u najraskošnije godišnje doba. Boje koje susrećemo u nadolazećem periodu ne mogu se mjeriti s ničime. Od tonova koji obojaju krajolik do nijansi koje krase nove odjevne predmete, jesen na najljepši mogući način koketira s nama.

Smeđa i mustard žuta najčešće se pojavljuju u ovoj sezoni, kao i cvjetni uzorak, jedan od naših najdražih printeva ovih dana doživljava procvat.

Lepršavi krojevi rezervirani su za rujanski pejzaž, a najposebnije izgledaju na haljinama. Nama su zapele za oko one midi dužine, upotpunjene stylsih remenom, koje u kombinaciji s nabranim visokim kožnim čizmicama čine najoriginalniji jesenski look.

Bez obzira jeste li poklonik mini, midi ili maxi izdanja, Orsay je pripremio božanstvenu paletu boju koje upotpunjuju 15 divnih modela haljina.

Svaka će zasigurno već u idućim tjednima pronaći put do svojih vlasnica, koje će se ih predstavljati na potpuno jedinstven način, poigravajući se s modnim detaljima poput ogrlica, narukvica, torbi i marame.

Ako i vi njegujete profinjen stil odijevanja, a pritom u svakom trenutku težite udobnosti, onda svakako škicnite ljupke Orsay haljine čije se cijene kreću od

Ako ste u našoj galeriji pronašli barem jednog favorita koji će biti vaš najomiljeniji modni suputnik u jesenskim danima, naručiti ih možete putem njihove službene stranice.