FOTO by Disney

Moda

Mini Disney torbica s tropskim motivima savršen je ljetni accessories

Mia Vodopija 14. lipnja 2021.

Mickey i Minnie već nekoliko desetljeća obogaćuju odjeću, obuću, modne dodatke, a mi uvijek uživamo u razigranosti i povratku u djetinjstvo

Ljeto, kao većini najdraže godišnje doba, donosi svoje modne novitete koje smo jedva dočekali. Uz različite brendove, njihove stilove, boje i dizajne, uvijek popularni motiv dolazi u obliku Mickey i Minnie Mouse.

Taj klasični Disney par, uz koji smo svi odrasli te ih dobro znamo i volimo, krasi majice, hlače, suknje, torbe pa i sandale. Donosimo vam ljetni accessories inspiriran tropskim motivima.

Tropski uzorak nas podsjeća na more, plaže, koktele i zabavu te je uvijek dobrodošao i s njime rijetko kada možemo pogriješiti.

Tropski print može nas asocirati na puno toga, ali pri samoj pomisli na tropski Disney kroz misli nam, barem na trenutak, prolete Disneyevi miljenici Minnie Mouse i Mickey Mouse.

Mickey i Minnie već nekoliko desetljeća obogaćuju odjeću, obuću, modne dodatke, a mi uvijek uživamo u razigranosti i povratku u djetinjstvo.

Kao vjerni pratitelji lika i djela popularnih mišića teško da smo mogli ne detektirati novi ruksak. Ruksak je kvalitetan i funkcionalan, što ovaj modni dodatak čini pravim mamcem za shopping.

Zaigrajte se s Mickeyem i Minnie među tropskim lišćem na ovom modernom ruksaku od umjetne kože.

Pronašli smo za vas još tri stvari s istim motivima za kompletan Disney tropical doživljaj – Miceky Mouse tropski kupaći kostim, tropski pokrivač i Mickey tropske natikače!