FOTO by Instagram @ heartbeats_flowers_and_events / Emmezeta / Instagram @proflowers

Dekor

Mini božićna drvca su atrakcija u teglici za nadolazeće blagdane

Krešimir Šustić 24. studenoga 2020.

Privlačni, raskošni i šarmantni primjerci koji će upotpuniti neprimijećene kutke naših domova

Još nas samo malo dijeli od početka najradosnijeg dijela godine koje će ponovno biti obogaćeno božićnim motivima i dekoracijama prigodnim za nadolazeće blagdane.

Gradske ulice već su spremne za veličanstveno paljenje milijuna lampica koje će dodatno unijeti šarenilo na trgove i parkove, te samim time stvoriti bajkovitu priču.

S obzirom na to da ove nedjelje palimo prvu adventsku svijeću na našim vjenčićima, krajnje je vrijeme da se bacimo u dekoriranje naših životnih prostora.

Srećom, trgovine kućnim potrepštinama već su naveliko izložile ovogodišnje ukrase kojima ćemo u naše domove unijeti dodatnu toplinu, stoga imamo beskrajno mogućnosti u odabiru onih pravih.

Znamo da je glavna zvijezda i centar okupljanja božićno drvce, koje s velikim guštom i osmjehom na licu ukrašavamo najljepšim kuglicama i dodacima koje posjedujemo u privatnim kolekcijama.

Moramo priznati da su nam velike jelke posebno drage i upečatljive, no pronašli smo savršeno rješenje za sve one koji nisu u mogućnosti u svoj interijer smjestiti takvu.

Mini primjerci jednako su privlačni, raskošni i šarmantni, a njima možemo upotpuniti neprimijećene kutke u našim oazama mira.

Osim klasičnih borova, na web shopu Emmezete smo pronašli i čemprese koji se također uz malo kreativnosti mogu pretvoriti u atraktivan dekor.

39,99 kn
19,99 kn

Cijene su im uistinu povoljne, stoga nema dugovlačenja i odgađanja već samo brza kupovina koja će nam omogućiti najljepši interijer u ulici.