Moda

Mini bijeli ruksak iz Mohita od 179,00 kuna pravi je vjesnik ljeta!

Viktoria Šafranić 15. svibnja 2020.

Minimalističkog dizajna, mnogima će poslužiti kao top inspiracija uz brojne ljetne outfite...

Žene i torbe, neraskidiv je to spoj koji malo koji muškarac može razumjeti. Svaka od nas barem se jednom u životu susrela s pitanja: ‘Zbilja ti treba još jedna, pa imaš ih barem desetak?’ od strane naših jačih polovica, a jedini odgovor koji im možemo dati: ‘Zaista moraš otići na još jednu utakmicu kada si ih pogledao već tisuće u životu?’.

O da, teško je ženama kontrirati jer mi uvijek imamo spreman odgovor na svako podbadanje. Možda imamo pregršt torbi, no dragi muškarci bi trebali znati da se trendovi mijenjaju i sasvim je logično da svake sezone poželimo barem jednu novu stvarčicu.

Naravno, to je izvedivo jedino uz kupnju artikala high street brendova čije su cijene veoma pristupačne, a proizvodi gotovo identični onima iz svijeta visoke mode.

Mohito bijele haljine s čipkom istaknut će ono najbolje na vama

Mi možda nećemo kupiti jedne traperice za pozamašnu svotu novaca i nositi ih narednih 5 godina poput drage gospode, već radije volimo promijeniti garderobu s vremena na vrijeme (svakog godišnjeg doba) stoga se i odlučujemo za povoljnije varijante.

Mohito je jedan od brendova koji zna kako nam staviti smijeh na lice. Najpoznatiji po svojim pink odjevnim kombinacijama, u posljednje nas vrijeme sve više iznenađuju minimalističkim komadima koji zrače gracioznošću.

Jedan od njih je i ovaj presladak mini ruksak bijele boje koji je divna uvertira u proljeće. Može se nositi uz bezbroj lookova i stvoren je za sve aktivnosti u kojima planiramo uživati i puniti baterije na maksimum.

Osim što izgleda predivno s ofim efektom kroko uzorka, odlična mu je i cijena od 179,00 kuna. Mohito trgovine su otvorene pa je naš savjet da ne čekate predugo jer prave fashionistice će ga odmah razgrabiti. Ako vam je pak draža kupnja online, naručiti ga možete OVDJE.