FOTO by adidas.com/us

Moda

Mini adidas ruksak u boji breskve zauzima prvo mjesto na našoj wish listi!

Viktoria Šafranić 08. lipnja 2021.

Peachy nijansa ljetni je favorit!

S dolaskom lijepog vremena, nešto je u nama oživjelo. Bez obzira kakva nam bila svakodnevica, užurbana i prepuna izazova, mi smo ipak spremni kućnu atmosferu nakon posla zamijeniti svježim zrakom.

Šetnja u prirodi, vožnja biciklom, branje cvijeća, ispijanje gin tonica na terasi s prijateljicama, sve su to aktivnosti koje nas čine sretnima i uz koje zaboravljamo koji je dan.

U tim trenucima želimo biti opušteni, stoga biramo odjeću koja nas ne opterećuje. Prozračni materijali i svijetle boje u nama bude pozitivu i uz njih je svaki korak lagan. Osim odjevnih komada, pozornost pridajemo i accessoriesu.

Glomazne torbe zamijenit ćemo mini verzijama koje nećemo ni osjetiti prilikom nošenja, a koje će svojim izgledom plijeniti pažnju.

Najudobniji za nošenje definitivno su ruksaci jer s njima postižemo idiličnu ravnotežu. Nas je očarao jedan primjerak koji je upravo stigao u adidas. Isti dolazi u mini verziji, a krasi ga boja najdražeg ljetnog voća – peachy nijansa. Zamišljamo ga uz bijelu haljinu i nude natikače, jer će uz nježne boje najviše doći do izražaja.

Osim breskvastog tona, tu je i mrežasti materijal koji mu daje sportsku notu, kao i naramenice od satena za dašak elegancije.

Cijena ovog medenjaka iznosi $35 ,a više detalja možete pronaći na LINKU!