Iće & piće

MilkyWay biskvitni keksići novi su omiljeni snack uz vruću čokoladu ili kakao!

Viktoria Mikulić 02. rujna 2021.

MilkyWay svemirske poslastice uz čiji ćemo okus letjeti do nebesa...

Do beskonačnosti…i iznad! Pozdravimo novi slatki grijeh s potpisom MilkyWay-a koji će zavoljeti svi ljubitelji MilkWay čokoladica.

Po prvi put do sada, MilkyWay je lansirao kekse. Keksi, koji na sebi imaju predivne intergalaktičke motive dolaze s okusom vanilije, uronjeni u ukusnu mliječnu čokoladu.

Za sve koji će ih servirati čim dođu kod nas, dobro je znati da dva keksića sadrže 87 kalorija, cijeli paket 261 kaloriju, a svako pakiranje dolazi s 12 keksi.

Milkyway keksi moći će se kupiti u nekim supermarketima diljem Velike Britanije od 1. rujna, a mi se nadamo da će kroz nekoliko tjedana ili mjeseci stići i kod nas.

Bilo bi idealno da se pojave u prodavaonicama prije prosinca, kako bi se mogli ušuškati u dekicu tijekom zimskih dana, i uživati u istima uz vruću čokoladu ili kakao.

Iako nas je njihov posljednji proizvod razočarao (kremasti namaz koji uopće nema kultni okus MilkyWaya), uvjereni smo da bi nas keksići mogli pozitivno izenaditi. Na prvi pogled izgledaju preukusno, a nadamo se da će rasplamsati i naša nepca.