FOTO by Instagram @searchingforfoods / @emporio.karamellstore

Iće & piće

Milka mini krafnice nešto su najsočnije što smo u posljednje vrijeme probali!

Viktoria Šafranić 18. siječnja 2022.

Čokolada, biskvit, punoća okusa, možemo li poželjeti više...

Bez obzira jeste li više slatkoljupci ili slanoljupci, nekim stvarima jednostavno ne možemo odoljeti. Iako bismo mi osobno prije odabrali pršut i sir od bilo kojeg kolača, kada je u pitanju Milka, pristajem na sve.

Milka čokolada s nama su još od djetinjstva i dan danas ne znamo koji nam je okus bolji. Je li to klasična mliječna čokolada, ona s lješnjacima , oreo keksima ili nešto novo kao što je Milka Strawberry Cheesecake…

U svakom slučaju, neke nas stvari više očaraju, neke manje, no sve je zaista ukusno. Iako su stigle još krajem prošle godine, mi smo tek nedavno otkrili mini kolutiće Milka Cookie Loop, koje iz dragosti zovemo malene krafnice.

Toliko su sočne da zaista ne znamo kome se ne bi svidjele. Ovi keksići s komadićima čokolade, biskvitom s jedne strane i prelivom od čokolade s druge osvojit će i ona najistančanija nepca.

Praktično pakiranje i kompaktni keksići bez suvišnog mrvljenja idealni su da ih ponesemo u udobni naslonjač i uz najfiniji okus, uživamo u gledanju Netflix serija. U pakiranju dolazi 6 krafnica što je idealna mjera za podijeliti ih s još jednom osobom.

Svakako ih vrijedi probati jer mi jesmo i moramo priznati da ozbiljno pariraju čokoladama.