FOTO by Instagram @nowinki.sklepowe / Continente

Dom

Milka keksići Winter Edition nas samo jednim zalogajem uvode u blagdanski mood!

Daria Lovrić 10. studenoga 2023.

Zimsko izdanje prhkih keksića na naša nepca donosi aromu cimeta!

Milka je poznati svjetski brend čokolade koji se ističe svojom prepoznatljivom ljubičastom ambalažom i jedinstvenim okusom mliječne čokolade.

Kreativna tvornica slatkiša osnovana je u Švicarskoj 1901. godine i od tada je sinonim za kvalitetu i uživanje u čokoladi. Milka se ponosi visokokvalitetnim sastojcima, uključujući svježe mlijeko iz alpskih farmi, što doprinosi bogatom i kremastom okusu čokolada.

Njihov logo s ljubičastom kravicom postao je prepoznatljiv diljem svijeta, simbolizirajući radost i zadovoljstvo koje donosi svaki zalogaj Milka čokolade.

Moramo priznati da smo veliki ljubitelji Milka slastica i da nas nijedna još nije razočarala. Milka često predstavlja posebna izdanja proizvoda tijekom različitih godišnjih doba, pa je tako lansirala limitirano zimsko izdanje prhkih keksića s komadićima čokolade.

Milka mini keksići zimsko izdanje
Milka mini keksići zimsko izdanje

Mini keksići winter edition imaju poseban dodatak karakterističan za blagdansko razdoblje. Keksići osim hrskave teksture obogaćene komadićima Milka čokolade na naša nepca donose aromu cimeta koja vas samo jednim zalogajem uvodi u blagdanski mood.

Mi već zamišljamo kako ih uranjamo u vruću kavu nakon napornog radnog dana dok se opuštamo uz omiljenu seriju ili film.

Pakiranje od 250g, po cijeni od €2,24 pronašli smo putem Continente web trgovine. Nadamo se da će ovaj novitet do Božića stići i na naše police.