Iće & piće

Milka Cookie Snax – nova čokoladna fantazija dječja je nagrada na kraju svakog doručka!

Viktoria Šafranić 08. kolovoza 2020.

Komadići hrskavog biskvita i alpska mliječna čokolada čine nepogrešiv spoj...

Kada se prisjetimo školskih dana, uvijek nam na um padne užina koju je mama svakog jutra pomno spremala, samo kako ne bismo ostali gladni.

Naravno, mnogima taj obrok nije bio predrag jer se sastojao od zdravijih namirnica kojima u djetinjstvu ne pridajemo važnost. Kada bi došlo vrijeme za jelo, često smo se pod odmorom posvetili igranju i zaboravili na hranu.

No mame kao mame, došle su na ideju da nam uz zdrave žitarice i voće poput banane ili jabuke, svakako u školsku torbu ili ruksak ubace i omiljen snack, te nas na taj način nasamare da ni ukojem slučaju ne zaobiđemo jutarnji obrok.

Ako je taj desert nosio naziv Milka, tek tada bismo jedva čekali da se čim prije posvetimo konzumiranju užine. Istina je da smo često krenuli od deserta, no ipak nismo iznevjerili najažniju osobu na svijetu i nakon hrskave i sočne čokoladice, pojeli bismo i sve ostalo što nam je taj dan bilo na repertoaru. Ipak je ona to sve tako divno servirala i bila bi prava šteta da propadne.

Vjerujemo da današnje mame koriste slične pravila kada su u pitanju obroci, a i ponuda je znatno bogatija, osobito u svijetu slastica.

Najnovije izdanje Milke dolazi u prepoznatljivom ljubičastom pakiranju, no ovog puta nije riječ isključivo o čokoladi nego čokoladnim pločicama.

Novo Milka pakiranje sadrži 6 ukusnih keksića koji su obogaćeni hrskavim biskvitom, komadićima čokolade i premazom najfinijeg sloja alpske čokolade.

Veličina im je idealna da ih uvrstimo u kutiju za užinu, a punjenje je toliko sočno da će vaši mališani s nestrpljenjem iščekivati školsko zvono. Jedan svakako ostavite i sebi, jer i mame se tu i tamo moraju počastiti.

Cijena ovog prefinog snacka iznosi 16,90 kuna i ako ste oduvijek ljubitelj najslađe kravice na svijetu, onda ćete zavoljeti i ovaj desert koji je pravo bogastvo okusa.