FOTO by Mihano Momosa

Moda

Mihano Momosa haljina rezervirana je za vjenčanje i gala večeri!

Viktoria Mikulić 12. lipnja 2024.

Božanstvena u svakom pogledu...

Mihano Momosa je modni brend posvećen ženi koji je stavlja u središte svoje kreativnosti dajući joj titulu princeze i ubacujući je u moderni bajkoviti kontekst.

Ideal ljubavi, koju Mihano Momosa tumači kao vrhunsku emociju, manifestira se kroz romantične odjevne predmete izvezene nježnošću.

Budući da je ručna izrada i od najfinije tkanine, emocija ljubavi materijalizirana je kroz odjevne predmete, koji odišu nenametljivom ljepotom i vrhunskom elegancijom, a istovremeno pružaju udobnost.

Naša poznata influencerica Dora Martinović, poznatija na Instagramu kao @dorica505 dio je nove kampanje poznatog srpskog dizajnera Mihana Momose, čoje nas kreacije oduševljavaju. Njihove haljine poznate su po predimenzioniranim cvjetovima, a ljubiteljica istih je i naša glazbena diva Nina Badrić.

Haljina koja nam je najviše zapela za oko dolazi u bijeloj boji, a napravljena je od finog satena. Ova krasotica je mini dužine i posebnom je čine natpisi Enamour razasuti posvuda.

Riječ je o haljini koja se može nositi na više načina, a naša prekrasna Dora dodala joj je i finalan touch, oversized mašnu na stražnjem dijelu koja seže do poda. Ova glam haljina prava je modna poslastica koju će svaka fashionistica poželjeti u svom ormaru.

Također je moguće nositi je kao kratku vjenčanicu uz popratni šlep s mašnom, a cjelokupan bridal look zaokružiti rukavicama i veom od tila, kao i bijelim salonkama.

Ova haljina je statement komad kao stvoren za crveni tepih i plesni podij, stoga ne sumnjamo da će postati jedna od najtraženijih.