FOTO by IMDb

Film

Midnight Mass – Netflixova horor serija koju gledamo ovog vikenda

Mia Vodopija 01. listopada 2021.

Najstrašniji mjesec u godini je službeno tu!

Ljubitelji horora, trilera i svega strašnog napokon su došli na svoje. Listopad, kao najstrašniji mjesec u godini, napokon je kalendarski došao i fanovi Halloweena ne mogu biti sretniji!

Oni koji obožavaju scary estetiku, sigurno će rado ispeći kolačiće ili muffine u obliku vještica, zombija, bundeva i duhova. U njima će najbolje uživati ispred Netflixa, koji nam je donio novu horor seriju, Midnight Mass.

Midnight Mass je američka nadnaravna horor miniserija koju je stvorio i režirao Mike Flanagan. Radnja se koncentrira na izoliranu otočku zajednicu koja doživljava natprirodne događaje nakon dolaska tajanstvenog svećenika.

IMDb

Riley Flynn vraća se u svoj rodni otok Crockett Island, maleno ribarsko mjesto na moru, nakon što je odslužio četiri godine zatvora zbog pijane vožnje.

Izgubivši vjeru tijekom godina u zatvoru, Riley se pokušava ponovno integrirati u gradsku pobožnu katoličku zajednicu, koja uključuje njegove roditelje Annie i Ed, brata Warrena i svećenika Paula Hilla, pridošlicu koji zamjenjuje lokalnog ostarjelog svećenika.

IMDb

U gradiću nema puno prilika jer je grad ekonomski stagnirao nakon izlijevanja nafte, koje je osakatilo gradsku ribarsku industriju.

Neobične stvari se počnu događati te koincidiraju s dolaskom novog svećenika Paula. Hoće li Riley povezati stvari i otkriti što se zapravo događa?

IMDb

S mnoštvom pozitivnih recenzija, Midnight Mass je već postao favorit publike, a nadamo se da će se i vama svidjeti ovog vikenda!