Obuća

Mickey&Minnie dječje čizmice za djevojčice do 229 kuna!

Viktoria Šafranić 15. listopada 2019.

4 šarmantna modela za jesenske dane!

Jesenski dani posebno nas vesele jer izlozi trgovina uvijek vrve novim kolekcijama prepunim razigranih motiva i stylish dezena. Ovo je vrijeme idealno za obnovu garderobu i shoppingiranje.

Iako si želimo priuštiti toliko toga, ipak nam je najvažnije da naša dječica dobiju sve ono najbolje, premda sebe stavili malo sa strane.

Za mališane danas nema čega nema unutar raskošnog asortimana poznatih brendova i bez obzira na to što znamo da će neke odjevne predmete veoma brzo prerasti, ipak im ne možemo odoljeti. U vrtiću djeca provode najviše vremena i želimo da se u svakom trenutku osjećaju ugodno.

S tenisica ovih će dana zasigurno uskočiti u tople čizmice pa ako ste planirali kupovinu istih, mi smo pronašli 4 modela za djevojčice na policama CCC-a. Oni dolaze s printom najomiljenijih Disney likova – Mickey&Minnie Mousea, a možete ih pronaći po cijeni od 199 do 229 kuna.

Ne znamo hoće li se ove čizmice svidjeti i vašoj princezi jer ipak je njezino mišljenje najvažnije, no svakako škicnite jer na prvi pogled zaista obećavaju:

Dječje čizmice s Minnie mašnicom

Dječje čizmice

Dječje čizmice s logotipom Mickey Mousea

Dječje čizmice

Dječje čizmice s glitterom

Dječje čizmice

Dječje čizmice s motivom Minnie Mouse

Dječje čizmice